Gjennom vår samarbeidspartner Magic River Travels AS kan du oppleve eksklusivt laksefiske, sjøørretfiske og havfiske i fantastisk nordnorsk natur og i historiske omgivelser

Laks-/og sjøørretfiske

Horstad Gård har en av de mest unike mulighetene for laks og sjøørretfiske i verden. Åelva som slynger seg gjennom dramatisk nordlandsk landskap på vei mot havet, har en voksende laksebestand av flere og større fisk. Sjøørretbestanden er også god og enkelte individer blir enormt store.

Elven er spesielt gunstig for fluefiske og byr på mange og varierende utfordringer for de som verdsetter topp fiske kombinert med fantastiske omgivelser. Horstad Gård har 17 km sammenhengende laksevald i vassdraget og forvalter store deler på begge sider. Vi jobber også langsiktig for at laksebestanden skal vokse i fremtiden. Dette fører til at våre gjester kan være med på at vassdraget bare blir bedre og bedre for hver sesong.

Havfiske

Opplev Havfiske fra april til oktober i vakker Nord-norsk natur.

Horstad Gård har to båter nærliggende gården som ligger til kai i Osan.

Osan er en fjord som er en fortsettelse av Terråkfjorden og Bindalsfjorden. Fjorden har innløp mellom Terråk i sørvest og Vassås i nordøst.

Båtene, som er skreddersydd for havfiske, har blitt døpt «Oscar 1849» og «Broderfolket», og er aluminiums båter av typen Kværnø, modell 66HT, med 150 HK.

Opplevelse sammen med Fly Fishing Magic Rivers

Booking og forespørsler fiske

Magic River Travels AS
Tlf.: + 47 958 65 379
E-post: info(at)ffmr.se